Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Vele deelnemers aan het webinar gaven aan liever gisteren dan vandaag te willen beginnen met de nieuwe versie van Tilroy, met alle features voor uw sector. Die versie is beschikbaar vanaf mei 2022. Wie graag zo snel mogelijk wenst op te starten met de nieuwe versie kan hier de aanvraag starten met vermelding van de contact info. Omdat we iedereen goed willen begeleiden kunnen we niet alle aanvragen overzetten voor de zomer. We zullen daarom prioriteit geven op basis van dringendheid, noodzaak en enthousiasme. Schrijf dus enthousiast in.

fietsen handelaar winkeltoog webshop

Nu al starten met Tilroy Ecommerce voor Adcount?

Alle e-Commerce mogelijkheden van Tilroy kunnen vandaag al met uw bestaande AdcountXX software worden geactiveerd. We koppelen uw artikel data via de reeds bestaande connecties tussen Tilroy en Adsoft. Zo kunt u meteen aan de slag met alle moderne mogelijkheden die door Tilroy worden geboden zoals click & collect en social shopping.

Veelgestelde vragen

icon voor veelgestelde vragen

Gaat Adcount er volledig uit of blijven jullie dat ondersteunen?

Adcount07 en AdcountXX zullen door ons nog lange tijd worden ondersteund. Het is onmogelijk om ver in de toekomst te kijken maar er zijn nog geen plannen om hiermee te stoppen. Wanneer de vraag zou zijn of dit over 10 jaar nog wordt ondersteund dan zal het antwoord waarschijnlijk “Nee” zijn.

Waarom eigenlijk overschakelen, kan AdcountXX niet gewoon aangepast worden?

Technologie ontwikkelt zich vandaag aan een razendsnel tempo. Hoewel AdcountXX werd gebouwd op zeer degelijke en robuuste software, is deze steeds minder in gebruik. Er is een evolutie naar de cloud welke we zien bij alle hedendaags toepassingen, denk bijvoorbeeld aan boekhoudpaketten als Exact online en Yuki. U kunt vandaag dus zeker blijven werken met AdcountXX, maar naar de toekomst toe zal dit gezien de evolutie die nu bezig is steeds meer beperkingen met zich mee brengen.

Kan alle historiek en data van klanten, artikelen en stock worden overgezet naar Tilroy?

Ja, alle historiek en data van klanten, artikelen, stock en andere gegevens kunnen worden overgezet naar Tilroy.

Tilroy werkt in de cloud begrijp ik, zijn mijn gegevens daar wel veilig?

Tilroy zorgt voor een stabiele dienstverlening met veel aandacht voor informatiebeveiliging: hoog opgeleide medewerkers, netwerkredundantie, data back-up, noodvoeding, aanvaldetectie… dit zijn slechts enkele voorbeelden van ons security beleid.

Als er geen internetverbinding is door bijvoorbeeld een panne, dan werkt Tilroy niet meer?

Tilroy heeft een offline module zodat u ook bij een technische panne gewoon kunt blijven afrekenen.

Zullen elektronische pakbons ook in Tilroy werken?

Elektronische pakbons worden momenteel ontwikkeld in Tilroy en zullen vanaf mei 2022 beschikbaar zijn.

Kunnen artikels rechtstreeks worden geïmporteerd van leveranciers zoals nu in Adcount?

Leveranciersdata zoals foto’s, beschrijvingen en andere productgegevens zullen geïmporteerd kunnen worden. De gebruiker zal hierbij per leverancier ook eigen mapping kunnen instellen om te bepalen op welke manier en in welke hoedanigheid de data geïmporteerd moet worden.

Met Adsoft konden we niet koppelen met Worldline, kan dit wel met Tilroy?

Tilroy ondersteunt de Atos-Wordline betaalmethodes en CCV.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Neem een kijkje op onze algemene FAQ pagina  of contacteer de helpdesk via mail

Ik wil nu starten met Tilroy Ecommerce

Start hier

Ik wil nu starten met Tilroy Ecommerce